Termene și condiții de utilizare a site-ului www.axiotime.ro

Informare

Site-ul www.axiotime.ro este proprietatea companiei SC AXIOTIME SRL, societate cu sediul social în Constanța, telefon (+40)341.468.351, înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului Constanța sub nr. J13/4328/2008, având codul de identificare fiscală nr. 24859059, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail: axiotime [@] gmail.com. Prin utilizarea site-ului www.axiotime.ro și/sau al oricărui alt serviciu oferit de SC AXIOTIME SRL se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenele și condițiile de utilizare ale site-ului. Site-ul www.axiotime.ro este extensia în mediul online a SC AXIOTIME SRL și este un site de informare și prezentare a serviciilor companiei, fiind supus legislației din România. Site-ul www.axiotime.ro asigură servicii și informare în mod gratuit tuturor utilizatorilor acestuia.

Colectarea de date cu caracter personal prin intermediul formularelor de contact

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicatiilor electronice, SC AXIOTIME SRL, în calitate de autor, proprietar și administrator al site-ului se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului. SC AXIOTIME SRL are obligația de a administra datele personale pe care ni le furnizați în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate. Colectarea datelor cu caracter personal are loc din două motive: pentru a procesa comanda dumneavoastră și pentru a vă oferi cele mai bune servicii posibile. Veți primi e-mail-uri din partea noastră conținând exclusiv detalii privind situația comenzii dumneavoastră, confirmarea comenzii sau informații despre actualizări ale serviciului nostru. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. SC AXIOTIME SRL se angajează să nu trimită spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului) și nici să nu înstrăineze datele cu caracter personal colectate.

Limitarea responsabilității

SC AXIOTIME SRL nu garantează acuratețea informațiilor din acest website și nu își asumă nici o răspundere pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsă în conținutul acestui site. SC AXIOTIME SRL și furnizorii/partenerii săi nu pot fi trași la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/în timpul utilizarii site-ului și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilității utilizării acestora. Deși face toate eforturile în acest sens, SC AXIOTIME SRL nu garantează că funcționarea site-ului și a serverelor va fi neîntreruptă și lipsită de erori sau că informațiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte și la zi.

Utilizarea site-ului

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor sale, dvs., în calitate de utilizator, va angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc.; vă angajați să nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului.

Modificări

SC AXIOTIME SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând termenele și condițiile de față, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afișate pe această pagină și vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări reprezintă acceptarea implicită a acestora de către dvs. Pentru reclamații și sesizări privind copierea ilegală a informațiilor din acest site, ne puteți contacta la telefon 0341.468.351 sau email axiotime [@] gmail.com.

Vă mulțumim!

< < Înapoi